Wyprzedane



78,25 zł
Brak w magazynie
Równocześnie mierzona jest temperatura mięsa (jedna wskazówka) i temperatura wewnątrz pieca (druga wskazówka).
Termometr z wyraźną skalą i zalecanymi temperaturami pieczenia dla drobiu, wieprzowiny, jagnięciny, cielęciny i wołowiny. Czytelna symbolika pokazuje, kiedy mięso ma idealną temperaturę.
Analogowy termometr domowy z obudową i szpikulcem wykonanym ze stali nierdzewnej. Pokrywa termometru wykonana jest ze szkła bezpiecznego, dzięki czemu jest odporna na temperaturę do 300 ° C. Głębokość wsuwania szpikulca: około 12 cm.
Idealny również do gotowania w niskiej temperaturze, jako termometr do napojów, zup i żywności dla niemowląt.
Klips do łatwego zamocowania w piekarniku lub na grillu.
Średnica: 7,6 cm, długość: 12,5 cm. Waga: 70 gramów.
Termometr z krótką, zaostrzoną igłą, bez uszkodzenia włókien mięśniowych.
Czas realizacji zamówienia
Każdy towar w przypadku płatności przelewem lub płatności online wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu pieniędzy na naszym koncie. Przesyłki dostarczają firmy kurierskie - czas dostawy zależy od przewoźnika, rodzaju przesyłki oraz adresu odbiorcy. Zazwyczaj zajmuje to do 2 dni roboczych.
Uwaga! Przy płatności przelewem internetowym, czas otrzymania paczki wydłuża się o czas realizacji przelewu, a w przypadku płatności ratalnej - o czas przygotowania i podpisania umowy ratalnej.
W przypadku braku stanu magazynowego danego produktu czas realizacji zamówienia wydłuża się do 14 dni roboczych.
Jeżeli wybrałeś odbiór zamówienia przez Paczkomaty InPost, przesyłka znajdzie się w wybranym przez ciebie Paczkomacie w przeciągu kilku (zazwyczaj do 5) dni roboczych od momentu nadania paczki.
Czas dostawy
Całkowity czas realizacji zamówienia (wraz z dostawą) wynosi od 2-5 dni roboczych - jeśli produkt znajduje się na magazynie. W innych przypadkach prosimy o kontakt z naszym sklepem.
No account yet?
Create an Account