Wyprzedane



240,94 zł
Brak w magazynie
Pozwoli bez problemów przygotować pyszne i aromatyczne mięso.
Długi przewód sondy (1 m) pozwala na wygodne użytkowanie termometru.
Igła pomiarowa ma aż 16 cm długości, co umożliwia uzyskanie wiarygodnej temperatury w środku pieczeni.
Kolorowy wyświetlacz LCD 80 x 53 mm jest intuicyjny i prosty w obsłudze.
Wizualny i dźwiękowy alarm temperatury na stacji bazowej i odbiorniku po osiągnięciu temperatury docelowej.
Termometr posiada ponadto funkcję timera, odmierza czas np. gotowania jajek lub pieczenia ciasta.
Zasięg transmisji do odbiornika: 60 m.
Rare (mocno krwisty)– czyli lekko wypieczone z każdej strony. To najbardziej krwista wersja, ciepła i surowa w środku.
Medium Rare– czyli słabo wypieczony. W tym wypadku rozpoczął się już proces ścinania białka, jednak mięso pozostaje czerwone w środku. Ma rumiane boki i jest miękki w dotyku.
Medium (średnio wysmażony) – najbardziej popularny stopień wypieczenia. Mięso nie jest krwiste, ale zachowuje soczystość. W środku mięso powinno być brązowe.
Medium well – czyli dobrze wypieczone. Kolor mięsa staje się bardziej brunatny. Po dotknięciu jest twardawe, ale elastyczne.
Well (dobrze wysmażony) – czyli bardzo dobrze wypieczone. Mięso ma brunatny lub szarawy kolor, a miejscami może nawet nosić ślady niewielkiego przypalenia.
Ustawienia termometru zostały przystosowane do przyrządzania 7 najpopularniejszych typów mięsa: wołowiny, jagnięciny, cielęciny, wieprzowiny, kurczaka, indyka oraz mięsa mielonego.
Igła do pomiaru została wyprodukowana ze stali nierdzewnej, zaś obudowa termometru z tworzywa sztucznego ABS.
Termometr pokazuje temperaturę w stopniach Celsjusza oraz Fahrenheita.
Inne możliwości zastosowania termometru:
– termometr do grilla,
– termometr do ciepłych i zimnych napojów,
– termometr do potraw (zupy, bezy, mleko).
Czas realizacji zamówienia
Każdy towar w przypadku płatności przelewem lub płatności online wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu pieniędzy na naszym koncie. Przesyłki dostarczają firmy kurierskie - czas dostawy zależy od przewoźnika, rodzaju przesyłki oraz adresu odbiorcy. Zazwyczaj zajmuje to do 2 dni roboczych.
Uwaga! Przy płatności przelewem internetowym, czas otrzymania paczki wydłuża się o czas realizacji przelewu, a w przypadku płatności ratalnej - o czas przygotowania i podpisania umowy ratalnej.
W przypadku braku stanu magazynowego danego produktu czas realizacji zamówienia wydłuża się do 14 dni roboczych.
Jeżeli wybrałeś odbiór zamówienia przez Paczkomaty InPost, przesyłka znajdzie się w wybranym przez ciebie Paczkomacie w przeciągu kilku (zazwyczaj do 5) dni roboczych od momentu nadania paczki.
Czas dostawy
Całkowity czas realizacji zamówienia (wraz z dostawą) wynosi od 2-5 dni roboczych - jeśli produkt znajduje się na magazynie. W innych przypadkach prosimy o kontakt z naszym sklepem.
No account yet?
Create an Account